• Buila-Vânturarita

    Parcul Național

    Buila-Vânturarita

Termeni și condiții

 

Definirea termenilor

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.buila.ro.
Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul nostru, indiferent de motiv.
Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.
Prin termenul “date personale", intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), CNP-ul, pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese.
Prin termenul “APNBV” se intelege proprietarul si administratorul site-ului www.buila.ro

Acceptarea “Termenilor si conditiilor”

Înainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.
APNBV isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract. In aceasta situatie, APNBV va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

Conținutul site-ului:

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre Parcul Naţional Buila-Vânturariţa, Administraţia Parcului Naţional Buila-Vânturariţa, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de catre APNBV ca fiind de interes pentru utilizatori.
APNBV isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Copyright


Continutul site-ului www.buila.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica,  programe si alte date - reprezinta proprietatea APNBV si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul APNBV, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Legături:

Site-ul www.buila.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, APNBV nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Conditii legale

R.N.P. ROMSILVA-ADMINISTRAŢIA PARCULUI NAŢIONAL BUILA-VÂNTURARIŢA RA isi desfăsoara activitatea in concordanta cu toate prevederile legale din Romania, in vigoare, aplicabile. functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Frauda

Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.buila.ro va fi considerata tentativa de frauda si se va deschide cercetarea penala impotriva autorului acestor fapte. 

Litigii

Litigiile aparute intre clienti si R.N.P. ROMSILVA-ADMINISTRAŢIA PARCULUI NAŢIONAL BUILA-VÂNTURARIŢA RA vor fi rezolvate pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competenta revine instantelor de judecata romane.


Mai multe informații se regăsesc în Politica de confidențialitate și Politica de cookie-uri.